Το IOS 10 έτσι όπως το θέλουμε όλοι μας

0
Σε λίγες ημερες στο συνέδριο της Apple το WWDC 2016 θα παρουσιαστεί το νέο λειτουργικό του ios που θα μας απασχολήσει και το 2017. .....


Στο νέο λειτουργικό αναμένουμε εντυπωσιακές αλλαγές που μεγαλώνουν την φαντασία και ένας χρήστης του YouTube δημιούργησε ένα video με το ios 10 έτσι όπως θα θέλαμε να ήταν.

Στο νέο λειτουργικό ο δημιουργός του video πρόσθεσε χαρακτηριστικά όπως να επιλέγουμε θέματα για την εμφάνιση του να προσθέτουμε διάφορα widget στην οθόνη ενοποίηση εφαρμογών με την λειτουργία 3D όπως για παράδειγμα στην εφαρμογή του τηλεφώνου να εμφανίζονται επιλογές για μήνυμα, Facetime η SMS, δυνατότητα να δοκιμάζονται όλες η εφαρμογές που είναι με αγορά πριν το αποφασίσουμε, επιλογές για τους διακόπτες στο κέντρο ελέγχου και μια πληθώρα άλλων δυνατοτήτων πραγματικά εντυπωσιακές.

Το ios 10 που θα παρουσιαστεί στο WWDC και την ίδια ημέρα θα δοθεί στους προγραμματιστές για δοκιμές με την τελική έκδοση να κυκλοφορεί το φθινόπωρο.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !