Τι ακουστικά θα περιλαμβάνει το iPhone 7?

0
Οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα είναι λίγο μπερδεμένες για το αν η Apple θα αφαιρέσει την υποδοχή των ακουστικών 3,5 χιλιοστών.
Αν όμως επαληθευτούν οι φήμες οι επιλογές της Apple είναι συγκεκριμένες και είναι οι παρακάτω.  ....


Το πιο πιθανό σενάριο είναι η Apple να επιλέξει ακουστικά με βύσμα Lightning, αντί του παραδοσιακού όπως και υπάρχουν αρκετά μοντέλα στην αγορά για παράδειγμα της JBL Reflect Aware.
Τα συγκεκριμένα θα πρέπει να κατεβάσουμε μια εφαρμογή για να προσαρμόσουμε τις προτιμήσεις μας αλλά η Apple θα την ενσωματώσει στο ios αν γίνει κάτι τέτοιο.


Τον Μάρτιο, στο Web εμφανίστηκε η φωτογραφία του προτύπου ακουστικών EarPods με Lightning-σύνδεσμο που δήθεν είναι της Apple.


Η δεύτερη επιλογή είναι να προσθέσει στο iphone 7 ασύρματα AirPods που μπορούν να συνδεθούν με Bluetooth αλλά κάτι τέτοιο θα ανέβαζε πολύ το κόστος του iphone αφού ενδεικτικά τα ακουστικά της εικόνας πιο κάτω κοστίζουν 299 ευρώ και είναι ένα αξιοπρεπές μοντέλο αλλά όχι τα καλύτερα.


Και η τρίτη επιλογή είναι να μην αφαιρέσει την υποδοχή των ακουστικών διατηρώντας τα κλασικά ακουστικά αλλά κάτι τέτοιο είναι μάλλον απίθανο αφού όλες οι φήμες λένε το αντίθετο.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !