Θα παραμείνει ο ίδιος σχεδιασμός και στο iphone 7

0
Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως η Apple αποφάσισε να κρατήσει τον ίδιο σχεδιασμό εξωτερικά και στο iphone 7 όπως είναι το 6 και το 6S. ....

Αυτές τις πληροφορίες έρχεται να επιβεβαιώσει σήμερα το Ιαπωνικό δίκτυο Nikkei που αναφέρει πως η αμερικάνικη εταιρία αποφάσισε να ανανεώνει την εξωτερική εμφάνιση κάθε μοντέλου κάθε τρία χρόνια και όχι δυο όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.
Σε αυτή την απόφαση μεγάλο μέρος έπαιξε πως θέλοντας να διατηρήσει το χαμηλό κόστος κρατώντας τις ίδιες τιμές να αλλάζει σχεδιασμό κάθε τρία χρόνια.
Εννοείτε πως τα εσωτερικά του χαρακτηριστικά θα είναι αναβαθμισμένα με καλύτερη κάμερα καινούργιο επεξεργαστή πιθανόν αναβαθμισμένη μπαταρία και ίσως να αφαιρεθεί και η υποδοχή των ακουστικών.

Μάλιστα στο ίδιο άρθρο αναφέρεται πως η Apple σχεδιάζει στο 2017 να κυκλοφορήσει κατευθείαν το iphone 8 και όχι κάποια εξέλιξη του 7 με εντελώς καινούργιο σχεδιασμό που θα αποτελείται από γυαλί στο μεγαλύτερο μέρος της συσκευής και οθόνη OLED.
Το iphone 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Σεπτέμβριο η Οκτώβριο αυτού του έτους.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !