Πως να βάλετε καινούργια θέματα στο iphone σας χωρίς jailbreak

0
Από το μπλοκ έχουμε αναφερθεί δεκάδες φορές σε διάφορα θέματα για να αλλάξουμε την εμφάνιση της συσκευής μας αλλά όλα μέχρι τώρα ήταν μόνο αν είχαμε jailbreak. ....

Με μια δημιουργία όμως τρίτων προγραμματιστών μπορούμε να βάλουμε θέματα και χωρίς jailbreak πλέον απλά ακολουθώντας το παρακάτω τρόπο.

Βήμα 1: Ανοίξτε τη σελίδα iSkin μέσω του browser Safari.
 Βήμα 2: Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή «Αναζήτηση σε όλα τα θέματα» για μια λίστα με όλα τα θέματα.
 Βήμα 3: Επιλέξτε το αγαπημένο σας θέμα. Στην περίπτωσή μας, είναι το Midnight.

Βήμα 4: Κάντε κλικ στο "Τα εικονίδια των εφαρμογών», για να δείτε τις επιλογές που έχετε απο εικονίδια και να επιλέξετε την εφαρμογή. 

Βήμα 5: Κάντε κλικ σε κάθε εικονίδιο που θέλετε να ρυθμίσετε και να κατεβάσετε κατά την κρίση  σας.

Βήμα 6: Κάντε κλικ στο κουμπί «Εγκατάσταση εικόνες». 

Βήμα 7: Θα δείτε μια ειδοποίηση σχετικά με την εγκατάσταση, που ακολουθείται από ένα προφίλ διαμόρφωσης της εφαρμογής.

Βήμα 8: Κάντε κλικ στο κουμπί "Εγκατάσταση". 

Βήμα 9: Αν χρησιμοποιείτε έναν κωδικό πρόσβασης, πληκτρολογήστε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Εγκατάσταση".
Βήμα 10: Με την επιστροφή του στο Safari, αν όλα πάνε καλά, θα δείτε το μήνυμα «Εγκατάσταση σε εξέλιξη» σε πράσινο φόντο.
Βήμα 11: Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη. Στη τελευταία σελίδα θα δείτε τα νέα εικονίδια σας.

Θα πρέπει να υπενθυμίσω ότι η εφαρμογή iSkin προσθέτει μη αξιόπιστο προφίλ διαμόρφωσης. Για να το αφαιρέσετε, θα πρέπει να πάτε στο Ρυθμίσεις -> Γενικά -> προφίλ και κάντε κλικ στο "Διαγραφή προφίλ».

Εάν έχετε προσθέσει κατά λάθος κάποιες εφαρμογές, μπορείτε να αφαιρέσετε το εικονίδιο κρατώντας το δάχτυλό σας πάνω του και κάνοντας κλικ πάνω στο Χ.
Μερικά θέματα περιλαμβάνουν και ταπετσαρίες για να στολίσετε τα θέματα σας που αν δεν σας ενδιαφέρουν δεν τα κατεβάζετε.
Ο κατάλογος θα ενημερώνεται συνεχώς από τους δημιουργούς και έτσι πλέον μπορείτε να προσαρμόσετε θέματα και χωρίς jailbreak.
Τα κανονικά εικονίδια των εφαρμογών μπορείτε να τα κρύψετε μέσα σε κάποιον φάκελο.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !