Θα ενεργοποιηθεί το ραδιόφωνο στο iPhone σύντομα?

0
Πολλά σύγχρονα έξυπνα τηλέφωνα είναι εξοπλισμένα με FM-μονάδα, η οποία είναι απενεργοποιημένη από τον κατασκευαστή του λογισμικού. .....
Στο iPhone, όπως και πολλές συσκευές Android, αυτό το τσιπ είναι διαθέσιμο, αν και η Apple δεν έχει αναγνωρίσει επίσημα αυτό το γεγονός.
Για να απελευθερωθεί το ραδιόφωνα στα κινητά διοργανώθηκε μια αναφορά όπου και σύμφωνα με το CBC News, έφερε σημαντικά αποτελέσματα.
Οι παροχoι Sprint, AT & T, ΗΠΑ Blou και T-Mobile αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν τα FM-chip.Η Sprint ήδη έχει ενεργοποιήσει το ραδιόφωνο σε συσκευές Android και οι υπόλοιπες εταιρίες θα το κάνουν στο προσεχές μέλλον.
Πέρυσι, η Εθνική Ένωση των ΗΠΑ Broadcasting Εταιρειών (NAB) ζήτησε από την Apple να ξεκλειδώσει το ραδιόφωνο στα iphone που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε περιπτώσεις κινδύνου όπου το κυψελοειδές δίκτυο δεν καλύπτει το σήμα.

Να σημειωθεί πως ο δέκτης του ραδιοφώνου υπάρχει ακόμη και στα παλιά iphone και για να ξεκλειδωθεί απαιτείται απλά μια ενημέρωση του λογισμικού.
Αν και φαίνεται λίγο απίθανο στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή η Apple να ξεκλειδώσει το ραδιόφωνο αφού λανσάρει αυτό το διάστημα την υπηρεσία της μουσικής με συνδρομή ζωντανά,  ωστόσο έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι κίνηση θα επιλέξει η Apple απέναντι στον ανταγωνισμό.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !