Νέα σχεδίαση για το iTunes 12.4 έρχεται από την Apple

0
Η Apple σχεδιάζει να απλοποιήσει τη διεπαφή του iTunes media player. Στο δίκτυο εμφανίστηκαν screenshots της νέας έκδοσης του 12.4 με νέα σχεδίαση και ένα εναλλακτικό μενού διάταξης.  .....


Το πρώτο πράγμα που προσελκύει την προσοχή είναι ένα νέο αναπτυσσόμενο μενού iTunes. Με αυτό, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή ανάμεσα στη μουσική, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και άλλα τμήματα της βιβλιοθήκης πολυμέσων. Εάν χρησιμοποιήσετε το κουμπί Επεξεργασία, μπορείτε να αλλάξετε το μενού για να προσθέσετε νέα στοιχεία για την εξάλειψη των περιττών. Πλοηγηθείτε γρήγορα μεταξύ των τμημάτων που προτείνονται πατώντας "αριστερά-δεξιά".
Οι προγραμματιστές έχουν προσθέσει ένα νέο sidebar, του οποίου η Apple αρνήθηκε στην προηγούμενη μεγάλη ενημέρωση.Το πάνελ σας επιτρέπει να δείτε τα περιεχόμενα της βιβλιοθήκης χρησιμοποιώντας τις γρήγορες συνδέσεις.
Επιπλέον, στο iTunes 12.4 θα έχει ένα νέο μενού με ένα μεγάλο αριθμό πρόσθετων επιλογών. Στην ενότητα "Προβολή" μπορείτε να κινηθείτε γρήγορα στα περιεχόμενα της βιβλιοθήκης σας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε "το Media Kind" στοιχείο που εμφανίζονται όλες οι ενότητες. Σύμφωνα με την Apple το σχέδιο, το νέο μενού θα είναι πιο εύκολο να κατανοηθεί.

Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα της απελευθέρωσης του iTunes 12.4 δεν υπάρχουν πληροφορίες ακόμα αλλά θα είναι τις επόμενες εβδομάδες.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !