Η Ελληνική απάντηση στην Jailbreak σκηνή και το IOS 9.3.3

0
Μπορεί τα εργαλεία του jailbreak να μην έχουν ανανεωθεί εδώ και καιρό για τα νέα λειτουργικά αλλά όπως αποδεικνύεται οι προσπάθειες δεν σταματούν. .....

Και αυτή τη φορά η απάντηση ήρθε από Ελληνικά χέρια όχι απλά με στατικές εικόνες αλλά και ζωντανό video που δεν δέχεται καμιά αμφισβήτηση πως είναι πέρα για πέρα αληθινό.
Άλλωστε αυτό επιβεβαιώθηκε και τους κορυφαίους προγραμματιστές του χώρου, αλλά και την μεγάλη έκταση που πήρε αν προσέξετε.

Στο video διακρίνεται το iphone 6S  στην έκδοση του ios 9.3.3 με εγκατεστημένο το cydia και μάλιστα δίπλα η εφαρμογή μας από το blog ARGONAYTIS.
Είναι η πρώτη φορά που Ελληνική ομάδα καταφέρνει κάτι τέτοιο αλλά όμως η ομάδα GSMagic Team δεν είναι καινούργια αφού εδώ και χρόνια δουλεύει σιωπηλά και πίσω από την σκηνή για νέα εργαλεία.
Τώρα πιο δυνατή από ποτέ με περισσότερα μέλη κατάφεραν αυτό που περιμέναμε όλοι μας.
Το πρώτο βήμα έχει γίνει και απομένει να ολοκληρωθεί για να μπορούμε όλοι μας να απολαύσουμε ένα καινούργιο jailbreak εργαλείο.

Μείνετε συντονισμένοι για ότι νεότερο αφού από το blog μας ξεκίνησαν όλα σε αποκλειστικότητα και για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε σύντομα με ανάρτηση αλλά και συζήτηση στο chat του blog.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !