Πως να δημιουργήσετε κενά εικονίδια χωρίς jailbreak ( Και video από τον Αντώνη )

0
Μέχρι τώρα για να δημιουργήσουμε κενά εικονίδια έτσι ώστε να αφήνουμε κενά στην οθόνη μας θα έπρεπε να έχουμε αναγκαστικά jailbreak την συσκευή μας.
Όμως τώρα ένας νέος εύκολος τρόπος μπορεί να δημιουργήσει αόρατα εικονίδια .......
στην οθόνη μας αφήνοντας κενά ανάμεσα από τις εφαρμογές που έχουμε όταν για παράδειγμα θέλουμε να φαίνεται κάποιο συγκεκριμένο σημείο της ταπετσαρίας μας.

Πάμε να δούμε σε μερικά βήματα το πως θα το κάνετε.....

1)Κάντε τα εικονίδια στην οθόνη να τρέμουν σαν να θέλατε να τα διαγράψετε και πηγαίνετε στο τέλος όπου υπάρχει κενή οθόνη

2)Πατήστε ταυτόχρονα το Home και το Power μαζί και αποθηκεύστε την εικόνα σας "screenshot "
3)Τώρα επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ και στην σελίδα που θα εμφανιστεί επιλέξτε το "Customize"
4)Στην επόμενη σελίδα πατήστε το "Custom Mode"


5)Τώρα στην σελίδα που μεταφερθήκατε πατήστε το "Επιλογή αρχείου" που βλέπετε στα Ελληνικά και ανεβάστε την εικόνα που είχατε αποθηκεύσει αρχικά πατώντας την επιλογή "Upload Photo"

6)Αφού επιβεβαιώσετε και ανεβεί η εικόνα (Modify) θα εμφανιστεί η ίδια με ένα πλέγμα από εικονίδια
7)Επιλέξτε το ακριβώς το σημείο που θέλετε να προσθέσετε το αόρατο εικονίδιο πατώντας το αντίστοιχο κουτάκι ανάλογα με την ταπετσαρία σας και θα σας δείξει πως θα φαίνεται και αντί για όνομα θα έχει ένα ερωτηματικό.

8)Τώρα από τις συντομεύσεις στην μπάρα κάτω στο safari πατήστε την επιλογή "Προσθήκη στην οθόνη αφετηρίας"
Αυτό ήταν μόλις έχετε δημιουργήσει ένα αόρατο εικονίδιο στην οθόνη σας και αν χρειάζεστε περισσότερα απλός πηγαίνετε ξανά στο Safari στα βήματα πιο πίσω για άλλο σημείο της οθόνης σας.
Να σημειώσω πως το εικονίδιο είναι για το σημείο που επιλέξατε αν χρησιμοποιείτε μια εικόνα για ταπετσαρία με πολλά σχέδια και όχι μονόχρωμη για αυτό το λόγο διαλέξτε το σωστό για να είναι αόρατο


Την διαδικασία μπορείτε να την παρακολουθήσετε και σε ένα αναλυτικό video πιο κάτω με τις οδηγίες του Αντώνη (@DjSpontaneousDj)




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !