Κυκλοφόρησε το Parallels Access 3.1 για IOS και Android

0
H Parallels ανακοίνωσε μια νέα έκδοση για κινητά  με απομακρυσμένης πρόσβασης εφαρμογών και νέα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.  ......


Το Parallels Access δεν είναι άλλη μια εφαρμογή απομακρυσμένης πρόσβασης αλλά πρόκειται για μια εντελώς νέα εφαρμογή  που απευθύνεται σε κινητές συσκευές και διαχειρίζεστε αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε διάφορους χώρους (σε μια κινητή συσκευή, στα σύννεφα σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή, και ούτω καθεξής).
Με το Parallels Access 3.1 σας επιτρέπει επίσης να συνεργαστεί με έναν απομακρυσμένο υπολογιστή από οποιαδήποτε συσκευή με ένα web browser (με υποστήριξη για HTML5).

Απλά συνδεθείτε στο Parallels λογαριασμό σας, επιλέξτε την επιθυμητή συσκευή και αρχίσετε να to χρησιμοποιείτε (κανένα πρόσθετο λογισμικό ή επεκτάσεις δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε στο πρόγραμμα περιήγησης).
Η έκδοση Parallels Access 3.1 είναι διαθέσιμο ως δωρεάν αναβάθμιση για όλους τους σημερινούς χρήστες του Parallels Access και για τους υπόλοιπους μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν για δοκιμαστική χρήση 7 ημερών στο σύνδεσμο εδώ.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !