Νέα ρολόγια από την Pebble

0
Η γνωστή εταιρία Pebble δημιούργησε και παρουσίασε δυο νέα ρολόγια Pebble κάνοντας τα ακόμη καλύτερα από τα προηγούμενα.  .....


Τα νέα μοντέλα είναι το Pebble 2 που μοιάζει εξωτερικά με τον προκάτοχο του και έχει και αυτό μονόχρωμη οθόνη και η σημαντικότερη αλλαγή είναι πως πλέον έχει αισθητήρα καρδιακού ρυθμού κάτι που δεν υπήρχε στο προηγούμενο μοντέλο.
Το δεύτερο ρολόι είναι το Time 2 όπου έχει μεγαλύτερη και έγχρωμη οθόνη με καλύτερα γραφικά.
Και τα δυο μοντέλα είναι αδιάβροχα μέχρι και 30 μέτρα και η αυτονομία της μπαταρίας φτάνει μέχρι και τις 10 ημερες τώρα.
Θα τα βρείτε σε πολλά χρώματα και οι τιμές θα είναι 130 δολάρια για το φθηνό και 200 για το Time 2.
Φυσικά τα ρολόγια συνεργάζονται άψογα με το iphone με την εφαρμογή που έχει δημιουργήσει η εταιρία για ειδοποιήσεις μετρήσεις θέματα εφαρμογές και παιχνίδια.

Η εταιρία συνηθίζει πριν την κυκλοφορία τους να τα ανεβάζει στο Kickstarter για να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα χρήματα όπου και αν τα κλείσετε από τώρα θα επωφεληθείτε στην τιμή αφού γίνετε γενεά έκπτωση με διάφορες επιλογές.
Μαζί με τα ρολόγια η εταιρία παρουσίασε και ένα νέο ασύρματο player όπου περιλαμβάνει GPS WiFi και σύνδεση Bluetooth για να συνδεθεί με το κινητό αλλά μπορεί να λειτουργήσει και αυτόνομα καθώς περιλαμβάνει ενσωματωμένο μόντεμ και η τιμή του θα είναι στα 100 δολάρια.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην σελίδα εδώ.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !