Sweatcoin..Κατεβάστε την εφαρμογή που σας ανταμείβει οικονομικά αν περπατάτε

0
Για να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να ασχολούνται με τον αθλητισμό, οι προγραμματιστές εφαρμογών χρησιμοποιούν επιτεύγματα και να ανταγωνίζονται με τους φίλους τους.  .....


Έτσι ένας Ρώσος επιχειρηματίας που εργάζεται στην Αγγλία δημιούργησε την εφαρμογή Sweatcoin όπου ο χρήστης απλός την κατεβάζει στην συσκευή του και το μόνο που έχει να κάνει είναι να περπατά όσο γίνετε περισσότερο αμείβοντας τον με χρηματικό έπαθλο ανάλογα με τις επιδόσεις του.
Το νόμισμα που διεκδικεί είναι ένα νέο ψηφιακό νόμισμα που προς το παρόν μπορεί να εξισωθεί με την βρετανική στερλίνα όπου μπορεί κάποιος να αγοράσει διάφορα προϊόντα όπως ρούχα, παπούτσια ή υψηλής τεχνολογίας προϊόντα.
Ο Ρώσος δημιουργός της εφαρμογή Oleg Fomenko βρίσκετε σε διαπραγματεύσεις με άλλες εταιρίες έτσι ώστε να συμμετέχουν με δικά τους έπαθλα σε επιδόσεις των χρηστών διαφημίζοντας παράλληλα τα προϊόντα τους.

Η εφαρμογή Sweatcoin είναι διαθέσιμη για τους χρήστες της Μεγάλης Βρετανίας και αν είστε εκτός από αυτή μπορείτε να γράψετε το mail σας να σας δοθεί μια δοκιμαστική έκδοση στην επίσημη σελίδα εδώ.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !