Πως θα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας το WhatsApp στα Ελληνικά

0
Το WhatsApp Messeger είναι μία ανεξαρτήτου πλατφόρμας κινητή εφαρμογή μηνυμάτων η οποία επιτρέπει την ανταλλαγή μηνυμάτων χωρίς τη χρέωση για SMS. .....

Λίγους μήνες μετά το ντεμπούτο του στην έκδοση Web της δημοφιλούς υπηρεσίας WhatsApp η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία της για υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows και Mac OS X.
Έτσι πλέον μπορείτε  να επικοινωνείτε με όλους με μηνύματα η και φωνητικά με τις επαφές σας χωρίς καμιά χρέωση και από τον υπολογιστή σας σε άλλον η ακόμη και σε κάποιο κινητό.
Η εφαρμογή υποστηρίζει σχεδόν όλες τις γλώσσες και φυσικά τα Ελληνικά.
Την εφαρμογή για το δικό σας σύστημα Mac η Windows μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από εδώ και από το iphone σας ανοίξτε την εφαρμογή και πηγαίνετε στις ρυθμίσεις και στην ενότητα "WatsApp Web".

Τώρα από τον υπολογιστή σας η ανοίγετε την εφαρμογή που κατεβάσατε η επισκεφθείτε τον σύνδεσμο εδώ και σαρώστε με τον κινητό σας το κώδικα QR.
Θα δείτε πως πλέον έχετε τον λογαριασμό σας και στον υπολογιστή σας τώρα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !