Η Apple εξελίσσει ακόμη περισσότερο το Apple Pencil

0
Πέρυσι, η Apple κυκλοφόρησε την γραφίδα της Apple Pencil, το οποίο εκτιμάται ιδιαίτερα από τους επαγγελματίες, καλλιτέχνες και γραφίστες.  ...
Αλλά ο χρόνος δεν σταματά, και η εταιρεία σχεδιάζει να βελτιώσει τις δυνατότητες της πένας, όπως αποδεικνύεται από ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που χορηγείται από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ.
Το έγγραφο της Apple περιγράφει μια νέα γενιά για την γραφίδα που θα περιλαμβάνει διάφορους αισθητήρες προσαρμοσμένους κατά μήκος έτσι ώστε να μπορούν να χειριστούν από τα δάχτυλα μας.
Οι αισθητήρες αυτοί θα μπορούν πατώντας τα ανάλογα σημεία να κάνουν παχύτερη η όχι την γραμμή του σχεδίου η και άλλες χειρονομίες αλλά και περιστρέφοντας στο χέρι μας το μολύβι θα μπορούμε να περιστρέψουμε ολόκληρο το σχέδιο μας.

Όπως μας έχει μάθει η Apple από το παρελθόν το δίπλωμα αυτό είναι πιθανό να το δούμε πραγματικότητα στην επόμενη αναβάθμιση του Pencil που σκοπεύει η εταιρία.







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !