Βρέθηκε ο τρόπος για δικά μας θέματα στο Apple Watch

0
Όσοι από εμάς περιμέναμε να δούμε στο OSWatch3 που παρουσιάστηκε την Δευτέρα να επιτρέπει η Apple την δημιουργία δικών μας θεμάτων στο ρολόι της απογοητευτήκαμε καθώς ούτε τώρα η Apple δεν έδωσε αυτό το απλό αίτημα στους καταναλωτές της. ....

Οι κάτοχοι των Android έχουν εκατοντάδες επιλογές από διάφορα θέματα για να στολίσουν το ρολόι τους αλλά η Apple εξακολουθεί να μην το επιτρέπει με την μόνη επιλογή να βάζουμε εικόνες στο δικό της μοτίβο.
Όμως φαίνεται και εδώ το jailbreak θα μας δώσει την λύση καθώς ο Maximehip δημοσίευσε στο λογαριασμό του πως βρήκε τον τρόπο να βάζουμε τα δικά μας θέματα αλλά αυτό θα συμβεί μόλις κυκλοφορήσει ένα jailbreak για το ios 10 του @iH8sn0w  η κάποιου άλλου.


Ο συγκεκριμένος προγραμματιστής έχει πολλές φορές δημιουργήσει εφαρμογές για το Apple Watch όπως πρόσφατα κατάφερε και έτρεξε ένα browser στην οθόνη του και πολλά άλλα .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !