Η Apple έστειλε προσκλήσεις για το WWDC 2016

0
Επιβεβαιώθηκε και επίσημα σήμερα αφού η Apple έστειλε προσκλήσεις για το WWDC 2016 που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου 2016 στο εκθεσιακό συγκρότημα Bill Graham Civic Auditorium στο Σαν Φρανσίσκο.  .....

Η εταιρεία έστειλε προσκλήσεις σε δημοσιογράφους και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης στην εκδήλωση, η οποία θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδος.
Το Worldwide Developers Conference, σε συντομογραφία WWDC της Apple, πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιστορικά, έχει γίνει ένας τόπος για την παρουσίαση του νέου λογισμικού, και η φετινή εκδήλωση θα είναι δεν αποτελεί εξαίρεση.

Στην επερχόμενη εκδήλωση θα επικεντρωθεί σε τέσσερα βασικά λειτουργικά συστήματα το ios, το OS X, το watchOS και το tvOS. Είναι πιθανό, η Apple κυκλοφορήσει σχεδόν αμέσως μια δημόσια beta έκδοση του νέου λειτουργικού συστήματος. Η απελευθέρωση της τελικής έκδοσης θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
Στην εκδήλωση οι προγραμματιστές θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εμπειρογνώμονες της Apple πάνω στην δημιουργία εφαρμογών και πολλά άλλα που τους απασχολούν.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !