Τώρα "Βρες το τηλέφωνο μου" και από την Google

0
Στο κινητό μας αποθηκεύουμε πολλά στοιχεία που αφορούν την προσωπική μας ζωή όπως τηλέφωνα εικόνες αλλά και πολλές φορές τραπεζικούς λογαριασμούς όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Google και για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε η νέα υπηρεσία της "Βρες το τηλέφωνο μου". ......


Με την νέα υπηρεσία της Google ο χρήστης θα μπορεί να εμφανίσει ένα μήνυμα στο κλεμμένο η χαμένο κινητό του να εντοπίσει που βρίσκετε να το κλειδώσει αλλά και να διαγράψει αν επιθυμεί τα δεδομένα του.
Για να λειτουργήσει θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένη την νέα εφαρμογή Google στο κινητό σας ανεξάρτητα αν είναι ios η android και να επισκεφτείτε από οπουδήποτε (κινητό-υπολογιστή) τον σύνδεσμο εδώ.

Πρόσβαση μπορείτε να έχετε και απο τις ρυθμίσεις της νέας εφαρμογής της Google αλλά σύντομα θα μπορείτε να γράφετε στην μπάρα διευθύνσεων το "My Account" όπου και θα μεταβαίνομε άμεσα στο λογαριασμό μας.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !