Δεν αφαιρούνται στη πραγματικότητα οι προ εγκατεστημένες εφαρμογές στο ios 10

0
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ios 10 , που πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουνίου στο Σαν Φρανσίσκο, η Apple μίλησε για τις πολλές δυνατότητες της πλατφόρμας, αλλά δεν αναφέρθηκε σε μια νέα δυνατότητα να αφαιρέσουμε δηλαδή τις προ εγκατεστημένες εφαρμογές του λειτουργικού. .....

Εγκαθιστώντας το λειτουργικό του ios σε μια συσκευή εγκαθιστάμε ταυτόχρονα και 18 προκαθορισμένες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων  της αριθμομηχανής, ημερολόγιο, πυξίδα, Επαφές, FaceTime, Βρείτε τους φίλους μου, το σπίτι, το iCloud Drive, το itunes Store, Mail, Χάρτες, μουσική, σημειώσεις, Καιρός, μετοχές, iBooks και Podcast.
Στο νέο λειτουργικό μπορούμε να κρύψουμε κάποιες εφαρμογές που δεν θεωρούμε χρήσιμες αλλά στην πραγματικότητα δεν αφαιρούνται, σύμφωνα με τον Craig Federighi, ανώτερος αντιπρόεδρος της Apple του λογισμικού, που εξακολουθούν και υπάρχουν στο σύστημα και χρεώνονται κανονικά στο λογαριασμό του χρήστη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως αν αφαιρούμε κάποιες εφαρμογές όταν συνδεθούμε με το αυτοκίνητο μας εκεί θα εξακολουθούν να εμφανίζονται κανονικά.
Έτσι το συμπέρασμα είναι πως ακόμη και αν τις διαγράψουμε μόνο το εικονίδιο τους θα πάψει να εμφανίζεται και ο κώδικας θα είναι κανονικά μέσα στο λογισμικό του  ios.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !