Και το IOS 9.3.3 beta 2 έχει γίνει jailbreak

0
Η Apple εχθές το βράδυ κυκλοφόρησε την δεύτερη δοκιμαστική έκδοση του ios 9.3.3 και η αγωνία κορυφώνεται για ένα επικείμενο jailbreak στην τελική έκδοση. ......

Η κατάσταση μέχρι και σήμερα είναι θα έλεγα στον αέρα καθώς δεν έχουμε ακόμη κάτι επίσημο παρά μόνο την ανακοίνωση της ομάδας GSMagic που μας ενημέρωσε πως μέχρι την παρασκευή θα ξέρουμε αν θα κυκλοφορήσει κάτι επίσημο.
Μια σύντομη ανακοίνωση από την ομάδα σήμερα στο twitter μας φέρνει ευχάριστα νέα καθώς μας δίνει νέες ελπίδες αφού σύμφωνα με τους GSMagic και το ios 9.3.3 beta 2 έχει γίνει jailbreak.
Λεπτομέρειες όπως είναι φυσικό δεν δίνονται αν υπάρχουν προβλήματα αν είναι σταθερό και συμβατό με όλες τις συσκευές αλλά αυτή τη στιγμή είναι και η μοναδική ελπίδα για να κυκλοφορήσει κάτι καθώς όσοι δημοσίευσαν εικόνες η video δεν υποσχέθηκαν ποτέ κάτι.

Εμείς έχουμε ένα λόγο παραπάνω να ελπίζουμε σε ένα ευχάριστο αποτέλεσμα καθώς αυτή η ομάδα αποτελείται από Ελληνόπουλα και τους ευχόμαστε το καλύτερο.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !