Βοηθήστε να διορθωθεί το πρόβλημα του "ς" στο ios

0
Όπως θα έχετε παρατηρήσει οι περισσότεροι στο Ελληνικό πληκτρολόγιο υπάρχει ένα πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό σε κάθε αναβάθμιση που κάνει η Apple δεν λέει να το διορθώσει. .....

Πρόκειται για το γράμμα "ς" που όταν υπάρχει σε μια λέξη  και προσπαθήσουμε να την επεξεργαστούμε διαγράφεται ολόκληρη η λέξη και όχι μόνο ο χαρακτήρας.Επίσης κάποιες φορές αντί για το γράμμα  "σ" πολλές φορές μπαίνει ενδιάμεσα στην λέξη το τελικό "ς".
Και αφού η Apple δεν λέει να το διορθώσει το Forum iPhoneHellas αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του με την βοήθεια όλων.
Αν και εσείς θέλετε να βοηθήσετε στην προσπάθεια να πιέσουμε την Apple να το διόρθωσε τότε απλά κάντε τα παρακάτω βήματα.

1)Επισκεφτείτε το σύνδεσμο εδώ
2)Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία.
3)Στην επιλογή Subject συμπληρώστε Bug with Greek letter “ς”
4)Στο Feedback Type επιλέξτε το Bug Report
5)Στα σχόλια επικολλήστε το κείμενο"

Since iOS 7 and up to iOS 10 beta 1, there is a severe bug with the Greek letter “σ / ς”.
Using the Greek language on the keyboard, when you try to edit a word and add the character “σ” inside the word, iOS messes up and uses the final greek letter “ς” instead of “σ”. In Greek language the final letter “ς” is only used at the end of a word.
The bug exists even with the use of external bluetooth keyboards!
Furthermore, the bug has one more sidedown. Whenever the user tries to delete that specific character “ς” from the end of a word using the backspace button, iOS deletes the whole word instead of just the character.

6)Και τέλος από κάτω επιλέξτε το ios που είσαστε.

Πατήστε τώρα να φύγει η φόρμα που συμπληρώσατε στην Apple και να ελπίσουμε στην επόμενη αναβάθμιση να το έχει διορθώσει.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !