Έρχεται ο Ινδικός κλώνος του iPhone με κόστος 4 ευρώ

0
Το περασμένο Φεβρουάριο είχαμε αναφερθεί σε ένα κινητό που θα κατασκευάζεται στην Ινδία με πολύ χαμηλό κόστος και θα έχει την εμφάνιση του iPhone. ....


Το κινητό αυτό είναι έτοιμο και ονομάζεται Freedom 251 και όπως μπορείτε να διακρίνετε από τις εικόνες έχει ίδια εμφάνιση με ένα iphone, στο δαχτυλικό αποτύπωμα στις γωνιές, στα εικονίδια των εφαρμογών ακόμη και στους ήχους κλήσης.
Το Freedom 251 έχει κόστος κατασκευής στα 2 δολάρια και η τιμή πώλησης θα είναι στα 4 δολάρια όπου αναμένεται να πουληθούν πάνω από 2,5 εκατομμύρια μονάδες.
Διαθέτει 4-core επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,3 GHz, μια οθόνη 4 ίντσες με ανάλυση 960 x 540 pixels, μνήμη Ram στα 1GB και εσωτερική στα 8GB όπου ο χρήστης μπορεί να τη  επεκτείνει μέχρι και στα 32GB.
Το λειτουργικό είναι το Android 5.1 Lollipop ειδικά σχεδιασμένο να μοιάζει του ios και η διάθεση του θα ξεκινήσει στις 30 Ιουνίου.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !