Κατεβάστε στο iPhone σας την νέα εφαρμογή του Apple Watch "Αναπνέω" και χαλαρώστε διώχνοντας το άγχος σας

0
Η επερχόμενη watchOS 3 ενημερωμένη έκδοση λογισμικού φέρνει μια σειρά από αξιοσημείωτα νέα χαρακτηριστικά για το Apple Watch, ένα εκ των οποίων είναι η νέα εφαρμογή Breathe app.  .....
Με την εφαρμογή "Αναπνεύστε" οι χρήστες στο ρολόι θα είναι σε θέση να εκτελούν καθημερινές ασκήσεις αναπνοής και να ασχοληθούν με το άγχος της καθημερινότητας. Η εφαρμογή υπενθυμίζει στους χρήστες να κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινή τους ζωή και να πάρουν ένα λεπτό ή περισσότερο κάνοντας ασκήσεις αναπνοής.

Αν λοιπόν θέλετε να ελέγξετε το άγχος σας και δεν διαθέτετε ένα AppleWatch τότε μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Breathe+ Relaxation and Breath Training που είναι παρόμοια με αυτή της Apple και να κάνετε ασκήσεις από το iphone σας που κυμαίνονται από 1 λεπτό έως 60 λεπτά.
Μετράει επίσης τους κύκλους αναπνοής που εισπνέεται η εκπνέετε μεταξύ 1-32 δευτερόλεπτα.
Φυσικά μπορείτε να αλλάξετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις μέσα από την εφαρμογή.
Αν λοιπόν όλα αυτά που συμβαίνουν στην καθημερινότητα μας σας αγχώνουν και θέλετε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας χαλαρώνοντας τότε μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή από τον σύνδεσμο εδώ.
https://itunes.apple.com/gr/app/apple-store/id1106998959Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !