Τέλος για την ομάδα του jailbreak GSMagic

0
Η ομάδα που πρόσφατα ανακοίνωσε πως έχει καταφέρει το jailbreak του ios 9.3.3 μετά από την διορία που είχε δώσει για τις 10 του μήνα, τελικά φαίνεται πως δεν τα κατάφερε και ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει την προσπάθεια επ αόριστον. .....

Η Ελληνική ομάδα σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις στο twitter αλλά και το video, βρήκε τα τρωτά σημεία του ios 9.3.3 όπου και τα εκμεταλλεύτηκε κάνοντας ένα iphone 6S jailbreak.
Όμως αυτό από μόνο του δεν ήταν αρκετό, αφού όπως μας ενημέρωσαν δεν είναι σταθερό και η συσκευή καταρρέει συνεχώς κάνοντας συχνές επανεκκινήσεις.
Η διορία δεν φάνηκε αρκετή για να βρεθούν και να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και έτσι αναστέλλεται η προσπάθεια αλλά και οι λογαριασμοί θα κλείσουν σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Όπως ήταν φυσικό η Ελληνική αποτυχία έκανε τα "παπαγαλάκια" που ποτέ δεν έχουν δώσει έστω και ένα jailbreak τόσα χρόνια ενώ αντίθετα ανακοινώνουν συνεχώς πως το έχουν, να πετάξουν από την χαρά τους με διάφορα σχόλια στο twitter.


Όμως αυτό δεν θα πρέπει να μας κάνει καθόλου εντύπωση καθώς πολλοί Έλληνες ήταν οι πρώτοι που επιτέθηκαν στην ομάδα και ενώ επισκέπτονται καθημερινά το blog να μάθουν νέα πήγαιναν στα διάφορα forum και γράφανε τις εντυπωσιακές ανοησίες τους.

Σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσω πως το blog   ARGONAYTIS  δεν είχε ποτέ καμιά σχέση και συναλλαγή με την ομάδα GSMagic και θεώρησα υποχρέωση μου από την πρώτη στιγμή να τους δώσω βήμα μόνο και μόνο γιατί ήταν Έλληνες και τόλμησαν και έβγαλαν γλώσσα σε αυτούς που μας κοροϊδεύουν τόσα χρόνια  όπως τον 32 χρόνο Esser και τον 15 χρόνο qwertyoruiop και πολλούς άλλους.
Όσο για αυτούς που ανησυχούν και γράφουν σε άλλα forum αλλά και στο chat να πω να ηρεμήσουν και δεν έχω γίνει πλούσιος από τα κλικ όπως λένε, αφού με τρεις διαφημίσεις που επιτρέπει η Google στην καλύτερη να πάρεις 2 ευρω την ημέρα και μετά δεν θα γνωρίζω πως να τα ξοδέψω.
Το blog ενόχλησε όπως ήταν φυσικό που από εδώ πήρε διαστάσεις το θέμα και μέσα σε λίγες ημερες δεν υπήρχε σελίδα που δεν έκανε αναφορά στο θέμα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Όπως κάνω εδώ και τόσα χρόνια υποχρέωση μου είναι να δημοσιεύω κάθε είδηση που θεωρώ πως ενδιαφέρει χιλιάδες όσο ακόμη παραμένει ανοικτό.









Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !