Το Jailbreak βαδίζει προς το τέλος του και σύντομα θα αποτελεί ιστορία

0
Παρά το γεγονός πως το jailbreak σε μια συσκευή αφαιρεί τους περιορισμούς και μπορεί κάποιος να προσθέσει περισσότερες επιλογές φαίνεται πως το jailbreka έφτασε στο τέλος του. ....

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε ο λόγιος και συγγραφέας πολλών βιβλίων και εγχειριδίων σχετικά με τον προγραμματισμό και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο Adrian Kingsley-Hughes.
Το τελευταίο jailbreak είναι στο ios 9.1 και από τότε η Apple έχει διορθώσει πολλά τρωτά σημεία του λογισμικού κάνοντας το και πάλι απροσπέλαστο.
Ο συγγραφέας υποστηρίζει πως οι χρήστες έχουν πλέον πειστεί πως μια συσκευή είναι ασφαλείς μόνο όταν δεν έχει jailbreak από απειλές στον κυβερνοχώρο αλλά και οι συχνές αναβαθμίσεις της Apple κάνουν την διαδικασία του jailbreak πολύ πιο πολύπλοκη.
Έτσι για να ασχοληθεί κάποιος με το jailbreak θα πρέπει, εκτός από το να έχει πολλές γνώσεις να δουλέψει αρκετές ώρες και μάλιστα δωρεάν για κάτι που θα κρατήσει πολύ λίγο αφού στην επόμενη αναβάθμιση η Apple θα το έχει διορθώσει.
Έτσι είναι ασύμφορο να δημιουργούνται εργαλεία και μάλιστα εντελώς δωρεάν καταλήγει στο άρθρο του ο Adrian Kingsley.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !