Κυκλοφόρησε το πρώτο jailbreak μετά από πολύ καιρό με πολλούς περιορισμούς

0
Το τελευταίο ολοκληρωμένο jailbreak υπήρχε στο ios 9.0.2 και από τότε με εξαίρεση το ios 9.1 που όμως αφορά μόνο τις καινούργιες συσκευές 64bit. .....


Από τότε πέρασε πολύς καιρός με την Apple να κυκλοφορεί το ένα λειτουργικό μετά το άλλο φτάνοντας στο ios 9.3.3 που η μοναδική εξαίρεση ήταν από την ομάδα GSMagic που όμως δεν κυκλοφόρησε όπως είναι φυσικό ακόμη.
Σήμερα όμως η έκπληξη ήρθε και πάλι από την μακρινή Κίνα όπου ένας προγραμματιστής δημιούργησε ένα καινούργιο jailbreak με πολλούς περιορισμούς όμως.
Το jailbreak αυτό μπορεί να γίνει μόνο στις παλιές συσκευές 32bit που είναι το Phone 5C, το iPhone 5,το  iPad 2, iPad 3 και τα προηγούμενα μοντέλα και στο ios 9.2.1.
Επίσης άλλος ένας βαθμός δυσκολίας είναι πως ο προγραμματιστής δεν μας δίνει κάποιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα για να το τρέξετε στον υπολογιστή σας αλλά ολόκληρο τον κώδικα όπου θα πρέπει να δημιουργήσετε μια εφαρμογή, και θα πρέπει να εγκατασταθεί το iphone σας και να την τρέξετε από εκεί για να κάνετε το jailbreak.

Ο προγραμματιστής στην ουσία εκμεταλλεύεται μια ευπάθεια του πυρήνα HeapOverFlow που υπάρχει που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και βρέθηκε στο ios 9.3.1.
Αν λοιπόν έχετε όλες τις προϋποθέσεις και τα χέρια σας πιάνουν τότε μπορείτε να κατεβάσετε τον συμπιεσμένο φάκελο από τον σύνδεσμο εδώ όπου και θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αλλά και οδηγίες για το πως να το κάνετε.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !