Νέο εργαλείο δημιουργήθηκε για τους προγραμματιστές του Jailbreak

0
Το μεγαλύτερο πρόβλημα μέχρι σήμερα για τους δημιουργούς των διαφόρων tweaks ήταν πως για να εξελίξουν κάτι χρειαζόταν να υπάρχει jailbreak στο ios που τους ενδιαφέρει. ....


Για παράδειγμα δεν μπορούσαν να φτιάξουν tweaks που θα λειτουργούν στο ios 10 αφού δεν υπάρχει συσκευή με jailbreak να το τρέξουν έτσι ώστε να δουν πως λειτουργεί σωστά.
Το πρόβλημα αυτό φαίνεται πως από σήμερα ανήκει στο παρελθόν αφού ένα νέο εργαλείο το simject δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό και οι προγραμματιστές μπορούν να τρέχουν ένα tweak σε οποιοδήποτε ios θέλουν ακόμη και αν δεν υπάρχει jailbreak.
Πρόκειται στην ουσία για ένα εξομοιωτή που λειτουργεί με γραμμές εντολών και λειτουργεί από ios 7,8,9 και 10.
Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει μια δυναμική βιβλιοθήκη και είναι διαθέσιμο δωρεάν για να το κατεβάσετε αν ασχολείστε με την δημιουργία tweaks.
Όπως καταλαβαίνετε αυτό θα δώσει ένα νέο ενδιαφέρον στους προγραμματιστές για να ασχοληθούν με την δημιουργία νέων tweaks και ίσως και μια ακόμη πίεση για νέα εργαλεία Jailbreak.
Για το πως θα χρησιμοποιήσετε και άλλες λεπτομέρειες θα βρείτε στο αποθετήριο του github στο σύνδεσμο εδώ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !