Ο Jay Freeman (saurik) βάζει υποψηφιότητα για πολιτικός

0
Ο γνωστός μας Saurik και πατέρας  του  cydia αποφάσισε να ασχοληθεί με το κοινά της χώρας του ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του από σήμερα. .....

Ο Saurik δημιούργησε μια ιστοσελίδα όπου εξηγεί τις γνώσεις του πάνω στην πληροφορική και μεταξύ άλλων αναφέρεται πως είναι και ο δημιουργός του cydia που χρησιμοποιείται από δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για "jailbroken" iPhones όπως αναφέρει.
Στο τέλος της σελίδας του αναφέρει για ποια προβλήματα θα ασχοληθεί και είναι ανοικτός σε νέες προτάσεις.
Μάλιστα στα φυλλάδια που μοιράζει στου δρόμους φαίνεται πολύ αδυνατισμένος τώρα από έτσι που τον είχαμε γνωρίσει αλλά με τα ίδια μακριά μαλλιά που είχε πάντα αν και πολύ λιγότερα τώρα.

Άραγε ποιος θα καθίσει τώρα να ανανεώσει το cydia αν κυκλοφορήσει νεότερο jailbreak αφού αυτός φαίνεται να έχει πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί τώρα.
Ολόκληρο το βιογραφικό του και τις απόψεις του μπορείτε να τις διαβάσετε στην σελίδα του εδώ και φαίνεται πως εξασφάλισε ήδη χιλιάδες ψηφοφόρους από χρήστες που έχουν jailbreak.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !