Η Siri ανακοινώνεται την Δευτέρα στο WWDC και για τα MAC

0
Στο WWDC τη Δευτέρα, μεταξύ άλλων η Apple θα παρουσιάσει την επόμενη έκδοση του OS X, και μία από τις σημαντικότερες καινοτομίες στο λειτουργικό σύστημα θα πρέπει να είναι η ψηφιακή βοηθός Siri.  ....


Ο Developer Brian Roemil δημοσίευσε screenshots με το νέο λειτουργικό να περιλαμβάνει την ψηφιακή βοηθό αλλά προς το παρών να μην μπορεί να συνεργαστεί με αυτό αφού όταν την ζητήθηκε να ανοίξει την εφαρμογή Finder αυτή απάντησε πως δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή.
Λίγες ημερες νωρίτερα η σελίδα MacRumors είχε δημοσιεύσει το νέο εικονίδιο της Siri που θα βρίσκετε στο Dock αλλά και στην γραμμή κατάστασης δίπλα στο εικονίδιο με τις ειδοποιήσεις.

Οι απαντήσεις που θα δίνει θα συνοδεύονται με τα ίδια γραφικά που είναι στο ios δηλαδή τα κυματιστά χρώματα που ήδη γνωρίζουμε.
Η ψηφιακή βοηθός θα μπορεί να δίνει απαντήσεις αλλά και να εκτελεί εντολές για προγράμματα στο MAC η ακόμη και στο έξυπνο σπίτι.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !