Με την νέα εφαρμογή Swift Playgrounds μπορεί οποιοσδήποτε να φτιάξει ένα κώδικα στην γλώσσα Swift

0
Στην παρουσίαση του WWDC2016 η Apple μας παρουσίασε και μια νέα εφαρμογή την Swift Playgrounds όπου ακόμη και ένα παιδί μπορεί να δημιουργήσει ένα κώδικα φτιάχνοντας την δική του εφαρμογή. .....

Στην Swift Playgrounds βλέπετε σε πραγματικό χρόνο την εφαρμογή σας να λειτουργεί και να εξελίσσεται γράφοντας εντολές από το ειδικό πληκτρολόγιο που ενσωματώνει η και να προσθέσετε διάφορες εντολές από την βιβλιοθήκη της Apple με την γλώσσα Swift.

Μπορείτε να δημιουργήσετε δικέσας εφαρμογές η να εξελίσσετε διάφορα μοτίβα που υπάρχουν, να πάρετε βοήθεια από τις πληροφορίες η να σας διορθώσει κάπου που δυσκολεύεστε.
Τα αποτελέσματα σας μπορείτε να μοιραστείτε με μήνυμα mail η ακόμη και στα κοινωνικά δίκτυα.
Πρόκειται για μια εκπαιδευτική εφαρμογή για παιδιά αλλά και για αρχάριους μεγάλους που θέλουν να μάθουν την γλώσσα στης Apple Swift γράφοντας και διασκεδάζοντας.

Η εφαρμογή Swift Playgrounds που είναι διαθέσιμη για τα ipad δόθηκε εχθές στους προγραμματιστές που δοκιμάζουν το ios 10 και τον Ιούλιο θα μπορούν να την κατεβάσουν και όσοι έχουν κάνει δωρεάν εγγραφή στις δοκιμές του  ios.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !