Τα κορυφαία tweaks αυτής της εβδομάδας

0
Αρκετά ήταν και αυτή την εβδομάδα τα tweaks που κυκλοφόρησαν άλλα μεγάλα με ενδιαφέρουσες λειτουργίες και άλλα μικρότερης σημασίας.  .....

Από αυτά ξεχώρισα τα 4 κορυφαία και τα αναφέρω για να προσθέσετε περισσότερες λειτουργίες στο ios.


Rotary Lock
Ένα νέο tweak με σκοπό να αλλάξει το τρόπο που ξεκλειδώνεται την συσκευή σας αφού εμφανίζει ένα περιστροφικό κουμπί για να επιλέξετε και να σχηματίσετε τον αριθμό ξεκλειδώματος.


VolumePanel
Σε αυτό το tweak είχαμε αναφερθεί και την ημέρα που κυκλοφόρησε και σκοπό έχει να ρυθμίζουμε ξεχωριστά την ένταση για τις εφαρμογές που μας ενδιαφέρουν.
Το "VolumePanel" χρησιμοποιεί το Activator και μπορεί να εμφανιστεί με πόλους τρόπους όταν το ζητάμε.


Mini vMac
Το νέο tweak Mini vMac απευθύνεται στους νοσταλγούς των παλιών υπολογιστών Mac Plus, Mac II και Mac 128K, αφού το λειτουργικό τους μπορεί να εγκατασταθεί τώρα και στα σύγχρονα iphone και ipad πολύ εύκολα. Το tweak είναι διαθέσιμο στο ρεπό του BigBoss.


PersonalSpotLight
Προσαρμόστε την αναζήτηση στο ιός όπως ποτέ άλλοτε δεν είχατε προσθέτοντας η και κρύβοντας δυνατότητες για να την προσαρμόσετε όπως σας αρέσει εσάς.
Στις ρυθμίσεις του θα βρείτε μια πληθώρα επιλογών που απλός κλίνετε η ανοίγετε τους διακόπτες
Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !