Η Apple αναζητά προμηθευτές εξαρτημάτων για τη μείωση των τιμών του iPhone

0
Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την PCB της Ταϊβάν η Apple αναζητά τρόπους να διατηρήσει τις τιμές των iphone στα ίδια επίπεδα με τα περσινά. ....

Ο γίγαντας της Καλιφόρνιας είναι σε συζητήσεις με τους προμηθευτές για μείωση του κόστους των ανταλλακτικών καθώς αυτό επιβάλει και η μείωση της αγοραστικής κίνησης σε ολόκληρο τον πλανήτη αλλά και με δεδομένο πως στα νέα iphone θα προστεθούν νέα ακριβότερα υλικά.
Η Apple λίγους μήνες πριν ξεκινήσει η παραγωγή βρίσκετε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τις εταιρίες Kantatsu, Foxconn, και Pegatron καθώς το βλέμμα της έχει στραφεί και σε ανταγωνιστικές μάρκες όπως η Largan που κατασκευάζει κάμερες η Zhen Ding Tech και FLEXIUM Interconnect που κατασκευάζουν πλακέτες και πολλές ακόμη.

Σκοπός της Αμερικάνικης εταιρίας είναι η τιμή του iphone να κρατηθεί στα ίδια επίπεδα χωρίς ωστόσο να στερηθεί της ποιότητας κατασκευής.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !