Πως να τρέξετε το ios 10 σε ένα υπολογιστή Windows

0
Η Apple έχει φροντίσει όλες οι συσκευές της να λειτουργούν αρμονικά η μια με την άλλη έτσι ώστε αν αρχίσετε μια εργασία στο iphone σας για παράδειγμα μπορείτε να συνεχίσετε αργότερα στο ipad σας. ....

Μάλιστα στο ios 10 αυτή η λειτουργία γίνετε ακόμη καλύτερη αφού μπορείτε ακόμη και από μια ios συσκευή η το ρολόι σας να διαχειριστείτε το Mac σας.
Όμως πολλοί χρησιμοποιούν τα windows για λειτουργικό σύστημα στον υπολογιστή τους και εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Έτσι μια νέα προσπάθεια με το πρόγραμμα iPadian έρχεται για να γεφυρώσει το ιός με τα windows και έτσι μπορείτε να τρέξετε εφαρμογές να στέλνετε μηνύματα με το iMessages η και να και να κατεβάζετε από το AppStore.
Να είστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης του iPadian στον υπολογιστή που βασίζεται στα Windows για καλύτερη συμβατότητα θα πρέπει επίσης να κατεβάσετε το Windows.NET και να ενημερώσετε το Adobe Flash στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, η επιφάνεια εργασίας, θυμίζει iOS με Safari Browser, αριθμομηχανή, καιρός, ρολόι, Χάρτες και κάποιες άλλες τυπικές εφαρμογές. Για να εγκαταστήσετε ένα νέο πρόγραμμα, πρέπει να ανοίξετε το App Store και πληκτρολογήστε το όνομα στην αναζήτηση. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι για να λειτουργήσει σε αυτή την κατάσταση δεν είναι διαθέσιμη σε όλα τα παιχνίδια και εφαρμογές που είναι διαθέσιμες για την κινητή πλατφόρμα της Apple.

Τον εξομοιωτή ipadian μπορείτε να τον κατεβάσετε δωρεάν από τον σύνδεσμο εδώ.

http://www.perkydownloadcentres.com/c?x=f9NmlbLHsC84wLuGSdaKTX81lPjBn%2FN5w1FSuak3UiA%3D&c=oOSGpHePRmpDznAtnTtEcxxHaij%2FKCKFlS%2FxGh4trFyaZzfnYzpkSNuCs2brh5JQEWy%2FcTwdzpbiLnvu7257DalEUXd%2Flj%2FWIsv0r5ghge0GAbm%2B3aS9giS09d2TNT2a&downloadAs=ipadian.exe&fallback_url=http%3A%2F%2Ftheaymane.weebly.com%2Fuploads%2F5%2F9%2F6%2F6%2F5966536%2Fipadian9.exe

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !