Σύγκριση απόδοσης IOS 9.3.2 με το IOS 10

0
Εχθές η Apple έδωσε στους προγραμματιστές το ios 10 στην δεύτερη δοκιμαστική έκδοση το λειτουργικό του οποίου η εταιρεία αποκαλεί «η μεγαλύτερη απελευθέρωση του πιο τέλειο στον κόσμο της κινητής πλατφόρμας." ...


Το λειτουργικό σύστημα παρουσιάζει νέους και ενδιαφέροντες τρόπους για να δείξετε τη διάθεσή σας στο iMessages, περισσότερο ολοκληρωμένη εφαρμογή για τη διαχείριση του "έξυπνου σπίτι", μουσική, χάρτες και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά.
Το iAppleBytes σύγκρινε το νέο λειτουργικό με το ios 9.3.2 θέλοντας να διαπιστώσει την ταχύτητα του σε δυο συσκευές που είναι το iphone 5S και το iphone 6S.

Στα video δυστυχώς διαπιστώνουμε πως το ios 10 είναι περισσότερο αργό από το προηγούμενο ios  κάτι που ίσως αναμέναμε αφού έχουν προσθέτει περισσότερες λειτουργίες στο εσωτερικό του.
Ειδικά στο iphone 5S ο χρόνος απόκρισης σε κάποιες εφαρμογές είναι αισθητά μεγάλος.
Δείτε τα συγκριτικά video πιο κάτω και πιστεύουμε μέχρι την απελευθέρωση η Apple να έχει καταφέρει να το βελτιώσεις περισσότερο και στο τομέα της ταχύτητας.





IOS 10 beta 2 κατά iOS 9.3.2: 5s iPhone



IOS 10 beta 2 κατά iOS 9.3.2: 6s iPhone


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !