Οι αναλυτές προβλέπουν πτώση των πωλήσεων του iPhone κατά 12%, παρά την απελευθέρωση του iPhone 7

0
Αρνητικές φαίνεται να είναι οι προβλέψεις για το Cupertino και συγκεκριμένα για το iphone σύμφωνα με τους αναλυτές. ....

Η Dailycomm, αναφερόμενη σε αναλυτές δεδομένων της Wall Street, το 2016 οι πωλήσεις για το iphone θα είναι 12% χαμηλότερες έναντι του 2015.
Επίσης η Barclays Mark Μόσκοβιτς, βλέπουν τις μετοχές της Apple να λιγοστεύουν σε 203.700.000 μετοχές έναντι 231 500 000 μονάδες πριν από ένα χρόνο.
Τέλος το TrendForce, με τη σειρά του προβλέπει πως η Apple θα κυκλοφορήσει 216.500.000 τηλέφωνα, τα οποία είναι 8,2% λιγότερο από ότι πριν από ένα χρόνο.
Παρατηρητές πιστεύουν ότι το iPhone 7 δεν θα είναι σε θέση να επιστρέψει τις πωλήσεις της Apple στα smartphones στον αυξανόμενο ρυθμό, αλλά θα αυξήσει την κερδοφορία των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της εταιρείας. Ανησυχούν ότι η νέα γενιά των smartphones της δεν θα έχει σημαντικές αλλαγές σε σύγκριση με το iPhone 6S.

Σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία, το iPhone 7 θα διατηρήσει την εμφάνιση του προκατόχου του και μια νέα βελτιωμένη κάμερα, ισχυρό επεξεργαστή της Apple Α10, 2 ή 3 GB μνήμης RAM, 256 GB εσωτερική μνήμη και θα είναι απροσπέλαστο  στο νερό και την σκόνη.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !