Τα μελλοντικά iPhone δεν θα χρειάζονται φόρτιση ποτέ

0
Στο σημερινό κόσμο είμαστε περικυκλωμένοι από τα ραδιοκύματα, τα οποία είναι η βάση των τηλεπικοινωνιών, που κυμαίνονται από το συμβατικό ραδιόφωνο και τελειώνουν με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.  .....
Στα Smartphones η ενέργεια που χρησιμοποιείται για τη μετάδοση σημάτων στους πύργους κινητής τηλεφωνίας, το 90% περίπου αυτών των σημάτων δεν φθάνουν το στόχο τους.Το Radient έχει αναπτύξει την τεχνολογία Micro-Tech, η οποία επιτρέπει τα smartphones να χρησιμοποιήσουν αυτά τα "χαμένα" κύματα για τη φόρτιση της μπαταρίας.
Πρόσφατα, η εταιρεία έλαβε δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την τεχνολογία της.Η Micro-Tech είναι ικανή να παγιδεύει τα κύματα ραδιοσυχνοτήτων και να τα μετατρέψει σε ηλεκτρική ενέργεια. Η ιδέα είναι να χρησιμοποιηθεί στα smartphones, τα οποία θα είναι σε θέση να απορροφήσει και να χρησιμοποιήσει την χαμένη ενέργεια.Το Radient ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία αυτή μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 30% των gadgets.
Επιπλέον, η τεχνολογία της Radient μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ασύρματη πηγή φόρτισης. Δυνητικά, η τεχνολογία αυτή θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας πραγματικά ασύρματης φόρτιση, χωρίς τη χρήση καλωδίων ή ειδικά περίπτερα. Αν και ασύρματη φόρτιση είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματική από την ενσύρματη τεχνολογία που αναπτύχθηκε από Radient, ανακυκλώνει ωστόσο την ενέργεια που χάνεται, και ως εκ τούτου είναι προτιμότερη απο περιβαλλοντική άποψη.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !