Πως να κάνετε Jailbreak στο iPhone/iPad σας χωρίς υπολογιστή και χωρίς Apple ID

0
Μετά την κυκλοφορία του πρώτου εργαλείου από τους PP25 για να κάνουμε jailbreak στην συσκευή μας με την πάροδο των ημερών βγαίνουν όλο και νέοι διαφορετικοί τρόποι για την εκτέλεση του μέχρι να δούμε και την τελική από τους Pangu.  .....

Έτσι σήμερα μπορείτε να κάνετε jailbreak κατευθείαν από την συσκευή σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε υπολογιστή αλλά και χωρίς να προσθέσετε το Apple ID σας κάτι που που προβλημάτισε πολλούς όσο και αξιόπιστο θέλουν να λένε πως είναι οι δημιουργοί του.
Αλλα ας αφήσουμε τα λόγια και πάμε να δούμε ποσο εύκολα μπορείτε να κάνετε jailbreak.
Μην ξεχάσετε πριν κάνετε οτιδήποτε να κρατήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας από την συσκευή σας στο itunes η στο icloud για κάθε ενδεχόμενο και φυσικά αν είστε σε παλιότερη έκδοση να αναβαθμίσετε στο ios 9.3.3

1)Ανοίξτε το Safari στο iphone/ipad σας και επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ.

2)Πατήστε το κουμπί Εγκατάσταση για το popup που εμφανίζεται.

3) Η εφαρμογή PP τώρα θα εγκατασταθεί στη συσκευή σας.


4)Μόλις η εφαρμογή εγκατασταθεί με επιτυχία θα πρέπει να εμπιστευτείτε το προφίλ που δημιουργήθηκε ακολουθώντας τα βήματα

5)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις της συσκευής Γενικά/Διαχείριση συσκευών/

6)Εκεί επιλέξτε το προφίλ που θα βρείτε "Akram AL "ΝΕΑΜΙ"" και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εμπιστοσύνη από το αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται.


7)Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη και ανοίξτε τώρα την εφαρμογή PP.Όταν ανοίξει πατήστε στον κύκλο που θα εμφανιστεί αφού επιτρέψετε τις ειδοποιήσεις να έρχονται.


8)Κλειδώστε την συσκευή σας πατώντας το Power και περιμένετε 6 δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί μια ειδοποίηση όπου το jailbreak ολοκληρώθηκε.

9)Τώρα ανοίξτε και πάλι την συσκευή σας και την εφαρμογή PP και πατήστε στον κύκλο που εμφανίζεται για να σας δημιουργήσει το εικονίδιο του Cydia.

Αυτό ήταν μόλις έχετε ολοκληρώσει το jailbreak χωρίς υπολογιστή και χωρίς να προσθέσετε το Apple ID σας.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: κατά την διαδικασία αλλά και μετά μην σβήσετε το εικονίδιο της εφαρμογής PP αφού το χρειάζεστε κάθε φορά που ανοίγετε εν νέου την συσκευή σας για να λειτουργήσει το jailbreak.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !