myBiorythm: AppStore new free...προβλέψτε τις ημερες που έχετε επιτυχίες στο Apple Watch

0
Σύμφωνα με τη θεωρία των βιορυθμών, η ζωή ενός ατόμου επηρεάζεται από ρυθμικούς βιολογικούς κύκλους που επηρεάζουν την ικανότητα του σε διάφορους τομείς, όπως η ψυχική, σωματική και συναισθηματική δραστηριότητα.  ......
Αυτοί οι κύκλοι αρχίζουν κατά τη γέννηση και ταλαντώνονται σε ένα σταθερό τρόπο σε όλη τη ζωή, με μαθηματικούς ρυθμούς. Η θεωρία αυτή βασίζεται στην ιδέα ότι η χημική βιοανάδραση και οι ορμονικές λειτουργίες που εκκρίνονται μέσα στο σώμα θα μπορούσαν να δείξουν μια ημιτονοειδή συμπεριφορά με την πάροδο του χρόνου.

Για να προβλέψετε τους δικούς σας βιορυθμούς αρκεί να προσθέσετε την ημερομηνία γέννησης και να επιλέξετε τις ημερες που σας ενδιαφέρουν και θα γνωρίζετε αν σας ευνοεί ο καιρός για διάφορους τομής της ζωή σας.
Με την εφαρμογή myBiorythm που μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν βλέπετε τους βιορυθμούς σας στο iphone αλλά και στο Apple Watch αν διαθέτετε και μπορείτε να την κατεβάσετε από τον σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/mybiorythm/id1097859459?mt=8&ign-mpt=uo%3D4


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !