Γιατί ο Steve Jobs φορούσε τα ίδια ρούχα κάθε μέρα

0
Στις παρουσιάσεις τους, ο Steve Jobs εμφανιζόταν πάντα με τα ίδια ρούχα για πολλά χρόνια και είχαν γίνει σαν στολή μόνιμη για αυτόν  ....
με μαύρο ζιβάγκο St. Croix με μακριά μανίκια, μπλε τζιν Levi's 501 και αθλητικά παπούτσια New Balance 991.
Μάλιστα μετά το θάνατο του πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να υιοθετήσουν το ντύσιμο του καθώς είχε γίνει πλέον είδωλο για τους περισσότερους.
Η προτίμηση σε αυτό το ντύσιμο ήταν μετά από ένα ταξίδι στην Ιαπωνία και λέγεται πως το έκανε για να νιώθουν άνετα οι εργαζόμενοι μαζί του αλλά και ο απλός κόσμος γιατί ένιωθε ένας από αυτούς.
Όμως η σελίδα του Insider.pro αναλύει τους δικούς της ισχυρισμούς που το έκανε αυτό...

1)Εξοικονόμηση χρόνου
Ένας άνθρωπος που φορά τα ίδια ρούχα δεν αναλώνει τον χρόνο του καθημερινά στο να διαλέξει πια θα πηγαίνουν καλύτερα αφού γνωρίζει πολύ καλά πλέον την εικόνα του.

2)Είναι πάντα σίγουρος για τον εαυτό του
Όταν έχεις πολλές επιλογές στο ντύσιμο σου πολλές φορές θα τύχει να φορέσεις κάτι που δεν σου πηγαίνει απόλυτα και κάποιες άλλες μπορεί και να χαλάσεις την εικόνα που απαιτείται για την περίσταση.Πόσο μάλιστα αν πρόκειται για τον πρόεδρο της Apple της μεγαλύτερης εταιρίας που τα βλέμματα ήταν συνεχώς πάνω του.

3)Λιγότερο Στρες
Ο Steve Jobs είχε τόσα θέματα να λύσει στο κεφάλι του που το τελευταίο που θα ήθελε να ασχοληθεί ήταν το ντύσιμο του και έτσι με αυτόν τον τρόπο δεν κούραζε την σκέψη του με ανοησία πράγματα για αυτόν

4)Δεν χρειαζόταν να πάρει άλλες αποφάσεις
Όταν είσαι πρόεδρος στην Apple οι αποφάσεις που χρειάζεται να πάρεις πρέπει να είναι σίγουρες και πολλές φορές η μια διαδέχεται την άλλη και πρέπει να κάνεις πάντα το σωστό.
Όσο και αν φαίνεται αστείο το να ταιριάξεις το ντύσιμο σου σωστά είναι και αυτό μια επιπλέον απόφαση.

5)Λιγότερο χρόνο για τη φροντίδα στην ντουλάπα
Ο χρόνος του Steve Jobs που ήταν στο τιμόνι της Apple ήταν τόσο πολύτιμος που δεν του περίσσευε ούτε λεπτό κατά την διάρκεια της ημέρας για να ασχοληθεί και με την ντουλάπα του

6)Λιγότερο περιττές δαπάνες
Συχνά αγοράζουμε πράγματα και ρούχα που τα χρησιμοποιούμε πολύ λίγο και σε βάθος χρόνου βλέπουμε πως ήταν άλλη μια άχρηστη αγορά.Το να ψωνίζεις τα ίδια ρούχα σε βγάζει από αυτή την περιπέτεια.

Αυτά είναι τα επιχειρήματα του Insider.pro γιατί ο Steve Jobs φορούσε συνεχώς τα ίδια ρούχα...τα συμπεράσματα δικά σας.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !