Αυτά είναι τα πιο ενδιαφέροντα tweak της εβδομάδος που πέρασε

0
Κυριακή σήμερα και αφού ολοκληρώθηκε ακόμη μια εβδομάδα, πριν ξεκινήσουμε την καινούργια πάμε να δούμε ποια νέα tweak αξίζουν την προσοχή μας από αυτά που κυκλοφόρησαν.  .....

Αν και δεν ήταν πλούσια η εβδομάδα στην κυκλοφορία των νέων tweaks ωστόσο ξεχωρίζουν τέσσερα νέα tweak που είναι τα παρακάτω.

ProximityLock
Συμβαίνει συχνά σε κάποιους να έχουν την ατυχία να τους χαλάσει το κεντρικό κουμπί Power στο iphone τους και τότε τα πράγματα δυσκολεύουν στο να κλείσουμε η να ανοίξουμε την συσκευή μας.
Εδώ θα μας βοηθήσει το νέο tweak που σκεπάζοντας η όχι τον αισθητήρα εγγύτητας στην πρόσοψη θα ανοίγουμε η θα κλείνουμε την συσκευή.

decorus
Σε αυτό το tweak αναφερθήκαμε εχθές και σας δίνει την δυνατότητα να έχετε το νέο κέντρο ελέγχου του ios 10 σε ένα παλιότερο λειτουργικό με  τους διακόπτες να φωτίζονται όπως και σε αυτό.

Nowability
Με διπλό χτύπημα στο κουμπί Home η οθόνη κατεβαίνει προς τα κάτω αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στο οποίο μπορείτε να το γεμίσετε με λειτουργίες για την μουσική σας αλλά και εμφάνιση των ειδοποιήσεων με μια νέα οπτική.

AnalogStatus
Αντικαταστήστε το ρολόι της statusbar με ένα αναλογικό όπως φαίνεται και στην εικόνα.Το tweak είναι διαθέσιμο δωρεάν.

CCNotes
Προσθέστε στο κέντρο ελέγχου ένα σύντομο σημειωματάριο για να γράφετε γρήγορα τις σημειώσεις χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε την αντίστοιχη εφαρμογή του ios


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !