Αυτά είναι τα καλύτερα tweaks για όσους παίζουν Pokemon GO

0
Είστε και εσείς από αυτούς που έχουν εθιστεί με το νέο παιχνίδι Pokemon Go και θέλετε να απολαύσετε το παιχνίδι ακόμη περισσότερο στην jailbreak συσκευή σας? 

Τότε μπορείτε να κατεβάσετε κάποια ενδιαφέροντα tweaks με τα οποία θα έχετε περισσότερες δυνατότητες αφού τις επόμενες ημερες θα είναι διαθέσιμο και στο Ελληνικό AppStore.

MasterBall
Αυτό πρόκειται για ένα tweak που αναγκαστικά θα πρέπει να έχετε στην συσκευή σας αφού το παιχνίδι περιλαμβάνει ανίχνευση jailbreak και δεν σας επιτρέπει να το τρέχετε.
Έτσι με αυτό το tweak ξεγελάτε την ανίχνευση και λειτουργεί κανονικά.
 Προσθέστε στις πηγές σας το ρεπό «http://cokepokes.github.io» όπου και θα το βρείτε

PokemonGoAnywhere
Είστε τύπος που δεν θα σηκωνόταν από τον καναπέ του για να παίξει απλά ένα παιχνίδι?
Δυστυχώς το Pokemon Go δεν απευθύνεται σε εσάς αφού πρέπει να βγείτε στους δρόμους και να κυνηγήσετε τα διάφορα Πόκεμον που θα εμφανίζονται στην οθόνη σας.
Με το PokemonGoAnywhere τα πράγαματα όμως αλλάζουν αφού αντί να μετακινηθείτε εσείς πατήστε οπουδήποτε στον χάρτη και μαζέψτε Πόκεμον από παντού.Να το χρησιμοποιείτε όμως με προσοχή γιατί δεν μπορείτε για παράδειγμα από την Αθήνα ξαφνικά να βρισκόσαστε στην Θεσσαλονίκη και υπάρχει πιθανότητα να σας μπλοκάρει το παιχνίδι καθώς απαγορεύει τέτοιου είδους κινήσεις.
 Για να το απολαύσετε θα χρειαστεί να προσθέσετε στις πηγές σας το ρεπό «http://williamlcobb.com/repo»

Pokemon Lock
Παρατηρείτε πως δεν μπορείτε να κάνετε στιγμή χωρίς το Pokemon Go και θέλετε με την κάθε ευκαιρία να παίζεται συνέχεια ακόμη και χωρίς να ανοίξετε το iphone σας?
Τότε κατεβάστε αυτό το tweak και παίξτε ακόμη και στην οθόνη κλειδώματος οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να ανοίγετε την εφαρμογή.
Για να κατεβάσετε το tweak προσθέστε στο cydia το ρεπό «http://repo.ziph0n.com/»


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !