Στολίστε με απίθανα Wallpaper το iphone σας

0
Επιτέλους έχουμε όλοι jailbreak στην συσκευή τώρα και αφού το εξοπλίσαμε με τα αγαπημένα μας tweaks ο επόμενος στόχος μας είναι να το κάνουμε και πολύ όμορφο και γιατί όχι μοναδικό. ......

Για να έχει το iphone μας μοναδική προσωπικότητα θα πρέπει να κατεβάσετε διάφορα θέματα που τροποποιούν τα εικονίδια η και σκέτες μάσκες όπως λέγονται όπως για παράδειγμα κάποιες που έχω ανεβάσει εγώ στο cydia και είναι το "Mask apple all icon" η άλλα από το ρεπό μου.
Αφού διαμορφώσατε τα εικονίδια μπορείτε να δημιουργήσετε κενά με το tweak "Anchor" και να τοποθετήσετε διάφορα widget που θα βρείτε στο cydia αλλά και στο blog εδώ.
Το επόμενο βήμα μας τώρα είναι να διαλέξουμε ένα καταπληκτικό wallpaper αλλά στην αναζήτηση της Google πολύ πιθανό να βρείτε εικόνες που δεν ταιριάζουν στην ανάλυση της οθόνης σας.
Έτσι μια πολύ καλή επιλογή χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε κάτι είναι να επισκεφτείτε με τον Safari σας την σελίδα εδώ.
Πατήστε τις γραμμούλες του μενού στην επάνω μεριά της οθόνης και επιλέξτε την ενότητα που σας ενδιαφέρει.
Θα βρείτε εικόνες ειδικά σχεδιασμένες για την ανάλυση της οθόνης σας αλλά και για αυτούς που χρησιμοποιούν widgets μισές εικόνες για να είναι ευδιάκριτα στην ενότητα jailbreak.
Αφού επιλέξτε την εικόνα που σας ενδιαφέρει πατήστε επάνω της για να την αποθηκεύσετε και να την χρησιμοποιήσετε για ταπετσαρία στην συσκευή σας.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !