Η Βραζιλία μπλόκαρε το WhatsApp για την άρνηση να αποκρυπτογραφήσει τα μηνύματα

0
Οι αρχές της Βραζιλίας αποφάσισαν να μπλοκάρουν την λειτουργία του WhatsApp μετά την άρνηση του να αποκρυπτογραφήσει τα μηνύματα και να συνεργαστεί με τις αρχές παροχής πληροφοριών για την έρευνα της αστυνομίας.  ......

Στην απόφαση 19 σελίδων, αναφέρεται πως το Facebook δεν υπακούει στους νόμους και αντιμετωπίζει πρόστιμο ύψους πάνω από 15.000 δολαρίων ανά ημέρα.
Αυτή δεν είναι η πρώτη σύγκρουση των αρχών της Βραζιλίας, και του WhatsApp. Από την αρχή της εφαρμογής έχει δύο φορές μπλοκαριστεί στη χώρα, και το Μάρτιο, η αστυνομία συνέλαβε ακόμα και τον αντιπρόεδρο του Facebook για τη Λατινική Αμερική.

Το πρόβλημα για το Facebook θα είναι εντονότερο τους επόμενους μήνες καθώς πάνω από 100 εκατομμύρια downloads ήταν από την Βραζιλία αλλά και για το ότι η χώρα θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς αγώνες.
Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, οι αρχές της Βραζιλίας είναι πεπεισμένοι ότι ο αγγελιοφόρος χρησιμοποιείται από εγκληματίες για την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !