AnsweringMachine: Ένα ακόμη νέο tweak του Λιμναίου που φέρνει επανάσταση στο IOS

0
Ο Έλληνας προγραμματιστής Ηλίας Λιμναίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι ο κορυφαίος προγραμματιστής στο χώρο του jailbreak. ....

Έτσι και τώρα για ακόμη μια φορά με την νέα του δημιουργία το tweak AnsweringMachine φέρνει στις συσκευές μας κάτι που έλειπε και θα μας γλιτώσει από τις χαμένες κλήσεις αλλά και από διάφορες χρεώσεις από τους παρόχους μας.
Το AnsweringMachine πρόκειται στην ουσία για ένα αυτόματο τηλεφωνητή που είτε μπορείτε να ηχογραφήσετε ένα μήνυμα η να το πληκτρολογήσετε και θα το εκφωνεί η φωνή της "Μελίνας"  η άλλη αν διαλέξετε μια διαφορετική γλώσσα όταν εσείς δεν μπορείτε να απαντήσετε.
Τα μηνύματα που καταγράφονται έρχονται στην συσκευή σας και με πραγματικό ήχο αλλά και σε κείμενο για να δείτε ποιος και γιατί σας καλούσε.
Μπορείτε να ρυθμίσετε το χρόνο που θα ξεκινά ο τηλεφωνητής σε δευτερόλεπτα.
Επίσης τα μηνύματα που αποθηκεύονται μπορείτε να τα ακούσετε αν επιθυμείτε και απομακρυσμένα με την χρήση
DTMF (τονικές) εντολές.
Πιστεύω πως το νέο AnsweringMachine είναι ένα tweak που όλοι μας θέλουμε στις συσκευές μας και αξίζει το ποσό των 3.99 που χρειάζεται για να το αποκτήσουμε από το ρεπό του BigBoss.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !