Η Apple ανακοίνωσε το Apple Music Festival 2016 στο Λονδίνο

0
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Apple θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο φεστιβάλ τραγουδιού που γίνετε κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο στο Λονδίνο. ....

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται από το 2007 αλλά φέτος θα διαρκέσει λιγότερο αφού θα ξεκινήσει στις 18 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 28 Σεπτεμβρίου όπου για δέκα ημερες κάθε μέρα θα υπάρχει και μια συναυλία από διαφορετικούς καλλιτέχνες.
Στο παρελθόν έχουν παραβρεθεί μεγάλα ονόματα όπως είναι η Amy Winehouse, ο Elton John, ο Justin Timberlake, Coldplay ο Paul McCartney και πολλοί άλλοι.
Το γεγονός θα πραγματοποιηθεί στο θρυλικό Roundhouse και η είσοδος είναι δωρεάν προμηθεύοντας απλά εισιτήρια από τα καταστήματα της Apple.

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν αλλά σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες αφού τις συναυλίες θα μπορείτε να τις παρακολουθήσετε και από ένα Mac ένα AppleTV η και από το iphone σας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !