Η Apple κυκλοφόρησε τα IOS 10 beta 5 MacOS Siera beta 5, watchOS 3 beta 5 και 10 tvOS beta 5

0
Η Apple έχει μετακινηθεί στην επόμενη φάση της δοκιμής για τη νέα έκδοση του iOS 10. Μια εβδομάδα μετά την προηγούμενη δοκιμαστική έκδοση, η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση iOS 10 beta 5, σχεδιασμένο για το iPhone, το iPad και το iPod touch.  .....
Το μέγεθος της ενημέρωσης είναι περίπου 350 MB, ανάλογα με το μοντέλο.
Το IOS 10 beta 5 αποσκοπεί στη βελτίωση της σταθερότητας και της συμβατότητας με εφαρμογές τρίτων, την ενεργειακή απόδοση, και προσθέτει αρκετά νέα χαρακτηριστικά.
Ανάμεσα στα κύρια χαρακτηριστικά του iOS 10 είναι να παρέχει μια νέα οθόνη κλειδώματος, βελτιωμένες δυνατότητες της Siri βοηθός φωνή, ένα ενημερωμένο πληκτρολόγιο, ένα εντελώς νέο iMessage app, φωτογραφίες, χάρτες, και τη χρησιμότητα του "Home" για το σπίτι και των ηλεκτρονικών ειδών.
Το iOS 10 είναι συμβατό με το iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone SE, το iPhone 6, iPhone 6 Plus, το iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro, το iPad mini 2, iPad mini 3 , iPad mini 4 και iPod touch 6G.Για να εγκαταστήστε το iOS 10 beta 5 μπορείτε μέσω των ενημερώσεων του συστήματος για φορητές συσκευές στο Κεντρικό Μενού -> Ενημέρωση λογισμικού.

Ταυτόχρονα η εταιρία κυκλοφόρησε το MacOS το νέο λειτουργικό για τους υπολογιστές Mac 10.12 beta 5.
Μεταξύ των καινοτομιών του MacOS Siera ο κατασκευαστής πρόσθεσε την λειτουργία Siri, η οποία διατέθηκε για πρώτη φορά στους υπολογιστές της Apple, και η ενοποίηση με το iCloud.

Επίσης είναι διαθέσιμη η δοκιμαστική έκδοση του TVOS για τα Apple TV 4 και το νέο watchOS 3 beta 5 που το κυριότερο χαρακτηριστικό του αναφέρεται πως είναι γρηγορότερο μέχρι και 7 φορές περισσότερο από το προηγούμενο λειτουργικό.
Όλα τα νέα λειτουργικά είναι διαθέσιμα για τους προγραμματιστές στην επίσημη σελίδα της Apple.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !