dubs iW essenza: Ένα απλό αλλά όμορφο widget με την ενημέρωση του καιρού και την ώρα στο iPhone σας (widget)

0
Θέλετε ένα όμορφο αλλά όχι "βαρύ" widget να προσθέσετε στο iphone σας που να σας ενημερώνει κάθε στιγμή για τον καιρό την θερμοκρασία και την υγρασία και φυσικά την ώρα? ....

Τότε για σήμερα σας έχω ένα απλό αλλά σχεδιαστικά όμορφο widget που θα τα τραβήξει τα βλέμματα των άλλων και αν το συνδυάσετε μια μια υπέροχη ταπετσαρία και τα εικονίδια που θέλετε τότε σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει.

1)Μεταφερθείτε με τον υπολογιστή σας στον σύνδεσμο εδώ και κατεβάστε τον συμπιεσμένο φάκελο στην επιφάνεια εργασίας όπου και όταν ολοκληρωθεί το κατέβασμα αποσυμπιέστε τον.

2)Χρησιμοποιήστε το iFunBox και μπείτε στα αρχεία τις συσκευής σας βρίσκοντας την διαδρομή var/mobile/Library/iWidget αφού έχετε κατεβάσει προηγούμενος από cydia το iWidget και τοποθετήστε ολόκληρο τον φάκελο που κατεβάσατε και αποσυμπιέσατε στο πρώτο βήμα.


Να σημειώσω πως το widget έχει σχεδιαστεί για μεγάλες οθόνες και αν έχετε iphone 4,7 ίντσες και πιο μικρό θα πρέπει με το iFile να ανοίξετε το αρχείο του widget  (Widget.html) και να αλλάξετε το 1.3 που έχει με 1 η μικρότερο για να εμφανίζεται σωστά στην οθόνη σας.
Τέλος πατήστε οπουδήποτε στην οθόνη σας και προσθέστε το αφού έχετε κάνει χώρο ανάμεσα στα εικονίδια σας.
Για να το βρίσκετε πιο εύκολα στα διαφορα widget που έχετε στην διαδρομή var/mobile/Library/iWideget καλό είναι πριν το βάλετε να αλλάξετε το όνομα του με κάποιο δικό σας στο φάκελο ολόκληρο και έτσι μπορείτε να κάνετε αλλαγές στα χρώματα το μέγεθος και άλλα. 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !