Πως θα κλειδώσετε την οθόνη σας σε οποιαδήποτε εφαρμογή χωρίς jailbreak ...μια λειτουργία του ios που πολλοί δεν γνωρίζουμε (Tips)

0
Υπάρχουν κάποιες φορές που θέλετε να δώσετε σε κάποιους το iphone σας αλλα έχετε τον φόβο μήπως αυτός που το δίνετε, αφού το βρει ξεκλείδωτο ψάξει το περιεχόμενο του και δεν αρκεστεί σε αυτό που του δείχνετε όπως για παράδειγμα ένα video. ....

Η Apple διαθέτει στο ios ένα τρόπο για να κλειδώσετε το iphone σας σε οποιαδήποτε εφαρμογή που πολλοί δεν το γνωρίζουν έτσι ώστε να μην ανταποκρίνεται κάτι από την οθόνη αλλά και από τα κουμπιά της συσκευής.
Για να το κάνετε αυτό ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις της συσκευής σας Γενικά/Προσβασιμότητα/Πρόσβαση με καθοδήγηση  και ανοίξτε το διακόπτη που είναι πρώτος επάνω "Καθοδήγηση".



Στο ίδιο μενού πηγαίνετε κάτω και ανοίξτε το διακόπτη "Συντόμευση προσβασιμότητας"



Τώρα πηγαίνετε σε οποιοδήποτε video η και εφαρμογή που θα θέλατε να δείξετε και πατήστε γρήγορα το Home τρεις φορές επανειλημμένα μέχρι να βγει ένα μενού με τις επιλογές και πατήστε την πρώτη "Πρόσβαση με καθοδήγηση"

Στο νέο παράθυρο που θα εμφανιστεί πατήστε το "Επιλογές" κάτω αριστερά.


Εδώ κλείστε όλους τους διακόπτες και πατήστε επάνω δεξιά την επιλογή "Συνέχιση" όπου θα σας ζητηθεί να προσθέσετε ένα κωδικό.



Αφού κάνετε αυτό το βήμα πλέον η συσκευή σας έχει κλειδώσει στην εφαρμογή που βρίσκετε και έτσι δεν ανταποκρίνεται ούτε η οθόνη αλλά ούτε και τα κουμπιά.
Για να βγείτε από εκεί κάνετε πάλι τριπλό κλικ στο Home και βάζετε τον κωδικό σας όπου και το iphone λειτουργεί πάλι κανονικά.
Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να δώσετε την συσκευή σας οπουδήποτε φοβόσαστε μην σας πειράξουν κάτι άλλο από αυτό που τους δείχνετε.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !