Πως θα μάθετε τα πάντα για την Siri

0
Πληροφορίες θέλουν η Apple να προσθέσει και την Ελληνική γλώσσα στην Siri στο ios 10 αφού μετά την χθεσινή beta του MacOS η Siri παρουσιάζει Ελληνικό κείμενο σε μετάφραση όταν την καλούμε σε υπολογιστές Mac. ....

Η Siri όμως δεν περιορίζεται μόνο στο τι καιρό έχουμε η πες μου την ώρα αλλά μπορεί να κάνει και δεκάδες ενέργειες όπως να χαμηλώσει την ένταση την φωτεινότητα να διαχειριστεί συσκευές στο σπίτι μας και πολλά ακόμη που ίσως δεν γνωρίζουμε.
Για το σκοπό αυτό η Apple δημιούργησε μια νέα σελίδα όπου μπορούμε να διαβάσουμε όλες τις ερωτήσεις και εντολές της Siri και μάλιστα για γίνει πιο εύκολο χωρισμένες σε 35 κατηγορίες.
Προς το παρόν στην σελίδα υπάρχουν δυο επιλογές γλωσσών τα Αγγλικά και τα Γερμανικά αλλά σύντομα θα προστεθούν περισσότερες.
Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε να μάθετε καλύτερα την Siri τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την νέα της σελίδα στο σύνδεσμο εδώ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !