Το νέο έξυπνο ρολόι της Apple θα ονομάζεται iWatch

0
Μετά την ανακοίνωση της Apple Watch το 2014, πολλοί εξεπλάγησαν απρόσμενα με την απόφαση της Apple να εγκαταλείψει τις συνήθεις ονομασίες με το γραμμα «i» στο όνομα της συσκευής που χρησιμοποιείται σε πολλά προϊόντα,  από το "μήλο" σήμα.  ......
Η απόφαση πραγματικά ήρθε ως έκπληξη, δεδομένου ότι ακόμη και πριν από την ανακοίνωση της εταιρείας το σήμα κατατεθέν "iWatch" για τα "έξυπνα" ρολόγια κατοχυρώθηκε σε αρκετές χώρες.
Τα αίτια της αλλαγής του ονόματος όμως ήταν διαφορετικά αφού το 2012 πρόλαβε η εταιρεία OMG Electronics να πάρει αυτή την ονομασία για λογαριασμό της θέλοντας να δημιουργήσει αυτή πρώτη ένα έξυπνο ρολόι.
Έτσι η Apple αποφάσισε να αλλάξει τότε το όνομα, που όμως σήμερα είναι ελεύθερη αφού η OMG Electronics εγκατέλειψε τα σχέδια της μην μπορώντας να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα χρήματα για την δημιουργία του.

Μάλιστα η ονομασία iWatch θα σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα για το καινούργιο ρολόι της Apple που θα έχει νέα χαρακτηριστικά.
Επίσης η Apple μόλις μια εβδομάδα πριν έσπευσε να κατοχυρώσει την ονομασία iWatch και στην ασιατική αγορά.
Το καινούργιο Apple Watch 2 αναμένεται να παρουσιαστεί μαζί με το νέο iphone 7 σε λίγες ημέρες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !