Η GoPro κυκλοφόρησε το drone Karma με 800 δολάρια και τη νέα φωτογραφική μηχανή Hero5 με φωνητικό έλεγχο

0
Νέα προϊόντα παρουσίασε η κορυφαία εταιρία μη επανδρωμένων ελικοπτέρων η GoPro που διατίθεται και από την Apple. ....

Η εταιρία παρουσίασε επιτέλους το νέο Karma ένα Drone που απασχολούσε τα μέσα ένα χρόνο σχεδόν και είναι  ένα συμπαγές modular μη επανδρωμένου αεροσκάφους με των τριών αξόνων σταθεροποιητή για την κάμερα.
Το νέο Drone εντυπωσιάζει με τη πρώτη ματιά αφού μπορεί και αναδιπλώνεται για την μεταφορά σε ειδικό βαλιτσάκι αλλά και το χειριστήριο που θυμίζει κονσόλα και μάλιστα διαθέτει οθόνη αφής.
Αν μιλάμε για τις δυνατότητες του Κάρμα, είναι ικανό να αναπτύξει ταχύτητα μέχρι 56 χλμ / ώρα,  και απομακρύνεται από τον χειριστή σε απόσταση 1 χλμ  φτάνοντας στο ύψος των 4,5 χιλιομέτρων. Η συσκευή μπορεί εύκολα να πετά με ταχύτητα ανέμου 10 m / s.Οι διαστάσεις του είναι 303 x 411 x 117 χιλιοστά με βάρος 1 kg. Η μπαταρία επιτρέπει στο προϊόν να κρατηθεί στον αέρα έως και 20 λεπτά.

Επίσης η εταιρία παρουσίασε και τις δυο νέες κάμερες την Hero5 Black με οθόνη αφής και φωνητικές εντολές, απλοποιώντας τη διαχείριση σε ορισμένες περιπτώσεις, και την Hero5 Session που είναι η φθηνότερη επιλογή χωρίς οθόνη.
Το κόστος του Drone Karma είναι στα 800 δολάρια και μαζί με κάμερα θα φτάνει στα 1.100 η 1000 αντίστοιχα την επιλογή.Οι κάμερες ξεχωριστά κοστίζουν 400 δολάρια για την πρώτη και 300 για την πιο φθηνή και όλα τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στις αρχές Οκτωβρίου.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !