Ρυθμίστε τα πάντα στο σπίτι σας με το Home στο ios 10

0
Μια καινοτομία του νέου λειτουργικού του ios 10 είναι και η εφαρμογή Home που πλέον στο καινούργιο λειτουργικό ωρίμασε και προσφέρει ανέσεις στο χρήστη που διαχειρίζεται το έξυπνο σπίτι του. ....

Με την εφαρμογή να προσφέρει πλέον πληθώρα από εργαλεία στους προγραμματιστές μπορεί να διαχειριστεί οτιδήποτε είναι δικτυωμένο χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει κάποιος την εφαρμογή του κατασκευαστού.
Για να ξεκινήσετε για πρώτη φορά την εφαρμογή θα πρέπει να έχετε μια τουλάχιστον συσκευή συνδεμένη και να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις.


Το νέο κέντρο ελέγχου σας δίνει την δυνατότητα να ανοίγετε και να κλείνετε από εκεί γρήγορα τις συσκευές σας η να ρυθμίσετε για παράδειγμα την φωτεινότητα στους λαμπτήρες.


Στην αγορά θα βρείτε πλέον πληθώρα από συσκευές που υποστηρίζουν την λειτουργία Home του ios όπως τις λάμπες της Philips που το πακέτο που περιλαμβάνει δυο λαμπτήρες κοστίζει στα 90 δολάρια, θερμοστάτες, ηχεία και άλλα.
Φυσικά για την διαχείριση των συσκευών η Apple δίνει περισσότερες δυνατότητες όπως από το Apple Watch η ακόμη και από εντολές στην ψηφιακή βοηθό Siri.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !